Gruppenlotto
Nails.hu

“Csak a szépség megható késztetését alkotom neked, hogy emelje varázsod, s önmagad lehess.”

(Tóth Ildikó)

Köszöntelek a Körömvilág oldalon!

 

MÁR HENNAFESTÉST IS KÉSZÍTEK!

Tóthné Mónika, OKJ-s végzettségű műkörmös vagyok (OKJ: 33 7812 02 pedikűr, manikűr és műköröm építő). 2003 óta foglalkozom a szakmával. Kezdetben hobbiból csináltam, de már jó pár éve az életem részévé vált a kéz és lábápolás, és hobbiból immáron hivatás lett.

A napi szintű munka mellett, nagy hangsúlyt fektetek a folyamatos továbbképzésemre. Az utóbbi időben több szakmai tanfolyamot is elvégeztem, a lehető legtöbb szakmai konferencián, kiállításon, bemutatón részt veszek annak érdekében, hogy mindig tisztában legyek az aktuális szakmai trendekkel, a legújabb technikákkal, technológiákkal, anyagokkal, kellékekkel.

Kizárólag jó minőségű anyagokkal, kellékekkel dolgozom, fontos számomra a precizitás, amelyek biztosítják az I. osztályú minőséget, és a tartós eredményt. Eddigi vendégeimtől pozitív visszajelzést kaptam, kapok, mind a munkáimmal kapcsolatban, mind a barátságos, vidám munkakörnyezettel kapcsolatban. Természetesen szívesen veszem az építő jellegű kritikákat, visszajelzéseket is, melyeket figyelembe véve, folyamatosan fejlesztem a szolgáltatásaim minőségét.